با حضور تیم متخصص مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

طرح "غربالگری رایگان زوج‌های نابارور" در خمین در حال اجراست

۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۶ کد : ۶۷۶۲۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
طرح غربالگری رایگان زوج‌های نابارور توسط تیم متخصص مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در خمین در حال اجراست.
طرح "غربالگری رایگان زوج‌های نابارور" در خمین در حال اجراست

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پویش غربالگری رایگان زوج های نابارور توسط جهاددانشگاهی استان در کلینیک امام رضا(ع) بیمارستان امام خمینی(ره) خمین اجرا شد.

در این طرح مشاوره های رایگان پزشکی و درمانی توسط متخصصین مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی به زوج های نابارور شهرستان خمین ارائه شد. اگر موارد ناباروری و زمینه‌ های ایجاد آن زود تشخیص داده شود، درمان با سهولت بیشتر انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ طرح غربالگری زوج های نابارور استان مرکزی به همت جهاددانشگاهی و با همکاری دفتر امور بانون و خانواده استانداری مرکزی در راستای گسترش نرخ رشد جمعت و اجرای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان در حال اجراست.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی طرح زوج نابارور