تکریم جهادگر بازنشسته جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۹ کد : ۶۷۶۵۱ اخبار عمومی تاپ خبر
در مراسمی از زحمات و فعالیت‌های جهادگونه بازنشسته جهاددانشگاهی استان مرکزی تقدیر به عمل آمد.
تکریم جهادگر بازنشسته جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در مراسمی با حضور محسن مرادی رئیس این واحد، دکتر نظام دوست رئیس اسبق جهاددانشگاهی و مدیر روابط عمومی از زحمات 30 ساله سعید خاکی‌نژاد از بازنشستگان جهاددانشگاهی استان مرکزی تقدیر به عمل آمد.

طرح تکریم بازنشستگان جهاددانشگاهی با هدف نکوداشت و تقدیر از زحمات و تلاش‌های چندین ساله و انتقال تجربیات کاری جهت بهبود فعالیت‌های سازمانی در این نهاد اجرا می شود؛ چراکه تکریم پیشکسوتان یکی از عواملی موفقیت هر سازمان است.

گفتنی است؛ خاکی‌نژاد مدیریت اداره حوزه ریاست و روابط عمومی، مسوولیت‌های مختلف در حوزه اشتغال، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و ... را در کارنامه خود دارد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی روابط عمومی