برگزاری ۲ مسابقه ویژه جهادگران جهاددانشگاهی به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع)

۰۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۵ کد : ۶۷۸۵۵ اخبار عمومی تاپ خبر
به‌مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت علی(ع)، ۲ مسابقه پیامکی و دلنوشته ویژه جهادگران جهاددانشگاهی و خانواده آنان برگزار می‌شود.
برگزاری ۲ مسابقه ویژه جهادگران جهاددانشگاهی به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به‌مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت علی(ع) و روز پدر، اداره کل روابط عمومی این نهاد به میمنت این روز فرخنده برنامه‌های زیر را برگزار می نماید.

بر اساس این گزارش "مسابقه‌ پیامکی" ویژه اعضای جهاددانشگاهی و خانواده آنان در سراسر کشور برگزار و سوالات این مسابقه همزمان با سالروز ولادت حضرت علی(ع) در کانال خانواده جهاددانشگاهی اطلاع رسانی می‌شود. جوایز مسابقه پیامکی، استفاده رایگان 5 نفر از جهادگران به همراه خانواده از مراکز اقامتی جهاددانشگاهی می باشد.

گفتنی است؛ به همین مناسبت مسابقه "جمله‌ای در وصف پدر" نیز برگزار می شود. جهادگران به همراه خانواده می توانند احساس خودتان را با جمله ای کوتاه در وصف پدر به همراه تصویری از ایشان به کانال خانواده جهاددانشگاهی ارسال کنند تا در این روز باسعادت جملات زیبای دریافتی با نام شما و درج واحد سازمانی در کانال خانواده جهاددانشگاهی @acecr_family منتشر شود.

کلید واژه ها: کانال خانواده جهاددانشگاهی مسابقه