چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی(جشن ملی، مشارکت پرشور، آینده روشن)/۱

جهاددانشگاهی استان مرکزی به استقبال ایام‌الله دهه فجر رفت

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۱ کد : ۶۸۰۶۲ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، فضاسازی محیطی در ساختمان پردیس جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام شد.
جهاددانشگاهی استان مرکزی به استقبال ایام‌الله دهه فجر رفت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه چهل و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر، محوطه جهاددانشگاهی استان آذین بندی و فضاسازی شد.

این اقدام در راستای ارج نهادن به آرمان‌های بنیانگذار انقلاب و شهدای والامقام و ایجاد شور و نشاط انقلابی در ایام الله دهه مبارک فجر در پردیس جهاددانشگاهی استان به همت روابط عمومی این واحد انجام شد.

همچنین از ابتدای دهه فجر جملات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در خصوص ایام الله فجر و 22 بهمن در سر برگ نامه‌های اداری این نهاد درج می شود.

سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یادآور مجاهدت های امام راحل و ملت شریف ایران و نماد راستین  پیروزی خون بر شمشیر بود که در تاریخ این مرز و بوم جاودانه شد.

کلید واژه ها: فجر انقلاب ایام الله پیروزی