چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی(جشن ملی، مشارکت پرشور، آینده روشن)/۵

برگزاری مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر در جهاددانشگاهی استان مرکزی+ اسامی نفرات برتر

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۹ کد : ۶۸۲۴۲ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر، مسابقات ورزشی تنیس روی میز در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با چهارمین روز دهه فجر انقلاب اسلامی، مسابقات ورزشی تنیس روی میز به همت روابط عمومی و با همکاری معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

این مسابقات با هدف گرامیداشت دهه فجر، تحقق منویات رهبری در خصوص ورزش و افزایش فعالیت جسمی و ایجاد شور و نشاط ویژه آقایان شاغل در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

گفتنی است؛ در پایان مسابقات مجید جمالو از حوزه معاونت پشتیبانی، علی حقدادی از حوزه ریاست و روابط عمومی و ابوالفضل آبکار از حوزه معاونت پشتیبانی به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند که طی مراسمی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از آنان تجلیل به عمل می آید.

کلید واژه ها: روابط عمومی جهاددانشگاهی