اجرای پویش «من رأی می‌دهم» در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۴ کد : ۶۸۸۱۶ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی در پویش "من رای می دهم" شرکت می‌کنند.
اجرای پویش «من رأی می‌دهم» در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با پیوستن به پویش ملی "من رأی می‌دهم" اعلام حمایت رسمی خود را از حضور وحدت‌آفرین برای انتخابات 1402 در تاریخ پرشکوه جمهوری اسلامی ایران به گوش جهانیان می رسانند.

پویش "من رأی می‌دهم" به منظور حضور حداکثری جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با هدف بصیرت‌افزایی و مشارکت فعالانه و آگاهانه در پای صندوق‌های رأی به همت روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اجرا می شود.

انتخابات در واقع یکی از جلوه‌های باشکوه مشارکت و حضور مردم در متن انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی در چهار دهه اخیر بوده که این همراهی و پشتیبانی مردم همواره دشمنان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام گذاشته است.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: انتخابات مجلس رأی جهاددانشگاهی استان مرکزی