برگزاری "جشن انتظار"/ طبخ آش نذری توسط خیریّن جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۹ کد : ۶۸۸۸۶ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت امام‌زمان(عج) و نیمه شعبان، خیرین جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن برگزاری جشن انتظار، اقدام به پخت آش نذری کردند.
برگزاری "جشن انتظار"/ طبخ آش نذری توسط خیریّن جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط‌ عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پویش نذر انتظار به منظور طبخ و توزیع آش نذری به‌مناسبت سالروز میلاد امام‌زمان(عج) و اعیـاد شعبانیه در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این اقدام با مشارکت خیرین این واحد سازمانی با هدف عرض ارادت به ساحت مقدس امام زمان(عج و سلامتی و ظهور آن حضرت به همت روابط عمومی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

در این مراسم معنوی که با حضور مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و جهادگران برگزار شد ضمن اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و مولودی خوانی در وصف فضایل حضرت علی اکبر(ع) و حضرت ولیعصر(عج) توسط کربلایی علیرضا دارابی مداح اهل بیت(ع)، از شرکت کنندگان با صرف غذای نذری پذیرایی به عمل آمد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی نذری