دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با منتخب مردم اراک در مجلس شورای اسلامی

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۲ کد : ۶۹۲۶۶ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با دکتر ابراهیمی منتخب مردم اراک، کمیجان و خنداب در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت وگو کرد.
دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با منتخب مردم اراک در مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور در ستاد دکتر ابراهیمی منتخب مردم اراک، کمیجان و خنداب در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک انتخاب ایشان، با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر نادرقلی ابراهیمی منتخب مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در این نشست برنامه‌های این ستاد را در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اولویت‌های کاری خود جهت توسعه و پیشرفت شهرستان‌های اراک، کمیجان و خنداب بیان کرد.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور؛ سیدمحمد جمالیان و نادرقلی ابراهیمی به‌عنوان منتخبان حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب معرفی شدند.

کلید واژه ها: اراک کمیجان خنداب ابراهیمی