برگزاری مراسم یادبود جهادگر اسبق جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۷ کد : ۶۹۳۹۲ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم یادبود جهادگر اسبق جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور خانواده آن مرحوم برگزار شد.
برگزاری مراسم یادبود جهادگر اسبق جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم یادبود مرحوم مهندس مجید صفاپور از جهادگران اسبق جهاددانشگاهی استان در نمازخانه پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، دکتر نظام‌دوست رئیس اسبق جهاددانشگاهی استان، جمعی از جهادگران این واحد و خانواده آن مرحوم برگزار شد، جهادگران جهاددانشگاهی ضمن قرائت فاتحه و زیارت عاشورا توسط کربلایی علیرضا دارابی مداح اهل بیت(ع) یاد و خاطره مرحوم صفاپور را گرامی داشتند و با خانواده ایشان ابراز همدردی نمودند.

گفتنی است؛ مرحوم صفاپور چندین سال از فعالیت کاری خود را در جهاددانشگاهی استان مرکزی گذرانده بود که بر اثر عارضه سکته قلبی، جان به جان آفرین تسلیم کرد. روحش شاد و یادش گرامی