آزمون ضمن خدمت "تفکر سیستمی" ویژه کارشناسان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۰ کد : ۶۹۴۴۹ معاونت پشتیبانی تاپ خبر
آزمون ضمن خدمت با عنوان تفکر سیستمی با هدف افزایش بهره‌وری کارکنان در راستای پیشبرد اهداف سازمانی ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
آزمون ضمن خدمت "تفکر سیستمی" ویژه کارشناسان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ آزمون ضمن خدمت با عنوان تفکر سیستمی ویژه کارشناسان و غیرکارشناسان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

این آزمون با هدف ارتقای اطلاعات، دانش و مهارت‌های کارکنان، افزایش همبستگی و افزایش بهره‌وری و پرورش استعداد در راستای پیشبرد اهداف سازمانی و توانمندی شغلی برگزار شد.

گواهی شرکت در دوره ضمن خدمت به‌منظور بهره‌مندی از مزایای آیین‌نامه آموزش و توانمندسازی اعضای جهاددانشگاهی صادر می‌شود و حداقل نمره قابل قبول جهت صدور گواهی پایان دوره 70 از 100 می باشد.

گفتنی است؛ 38 نفر از پرسنل جهاددانشگاهی استان مرکزی در پست‌های کارشناس و غیرکارشناس مشغول فعالیت هستند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی آزمون