کسب رتبه سطح یک آزمایشگاه جامع محیط‌زیست جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۱ کد : ۶۹۴۹۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
طی ارزیابی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، رتبه آزمایشگاه جامع محیط زیست جهاددانشگاهی استان مرکزی به سطح یک ارتقاء یافت.
کسب رتبه سطح یک آزمایشگاه جامع محیط‌زیست جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طی ارزیابی انجام شده از سوی معاونت غذای و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، امتیاز کسب شده آزمایشگاه جامع جهاددانشگاهی استان مرکزی برابر 244 از امتیاز کل 250 می باشد و از لحاظ درجه‌بندی سطح یک را کسب کرد.

آزمایشگاه جامع جهاددانشگاهی استان مرکزی یکی از بزرگترین و مهمترین بخش‌های این نهاد و در حال حاضر جامع ترین آزمایشگاه خدماتی تحقیقاتی و صنعتی استان مرکزی به شمار می رود.

این آزمایشگاه ها با هدف ساماندهی امکانات و تجهیزات پیشرفته، بهره وری بهینه از امکانات موجود، صرفه جویی در هزینه های پروژه ها، انجام پروژه ها در مسیری با حداقل چالش ها، امکان بهره وری از داده ها در آینده، ایجاد ارتباط بیشتر در بین پژوهشگران و انتقال اطلاعات، دسترسی شرکت های دانش بنیان، اعضای هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان به فضاها و امکانات پژوهشی در منطقه و کشور راه اندازی شده است.