حضور جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی در تجمع حمایت از حمله سپاه به رژیم صهیونیستی

۲۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۵ کد : ۷۰۱۹۳ اخبار عمومی تاپ خبر
در پی حمله ایران به اسرائیل، جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی همگام با مردم ولایت مدار اراک در حمایت از حمله سپاه به رژیم صهیونیستی تجمع خودجوش در این شهر برپا کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در پی حمله ایران به اسرائیل، جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی همگام با مردم ولایت مدار اراک در حمایت از حمله سپاه به رژیم صهیونیستی تجمع خودجوش در این شهر برپا کردند.

این اقدام به منظور حمایت از مجاهدت سربازان سپاه اسلام در پاسخ قاطع به رژیم منحوس صهیونیستی و با سر دادن شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا در پیاده راه امیرکبیر اراک برگزار شد.

گفتنی است؛ عملیات تنبیهی رژیم صهیونیستی که با غرش موشک‌های ایرانی در سرزمین‌های اشغالی انجام شد با موج حمایت مردمی در عرصه‌های بین‌المللی و جهانی مواجه شده است.

کلید واژه ها: حمایت رژیم صهیونیستی جهاددانشگاهی استان مرکزی