حضور معاون پشتیبانی و مدیر امور اداری جهاددانشگاهی استان مرکزی در آیین نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهادانشگاهی

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۳ کد : ۷۰۲۲۸ معاونت پشتیبانی تاپ خبر
مراسم نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهاددانشگاهی با حضور متخصصان و کنشگران این حوزه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهاددانشگاهی با حضور متخصصان و کنشگران این حوزه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار و در آن بر تعالی سرمایه انسانی در این نهاد تأکید شد.

این مراسم به‌منظور ارج نهادن به زحمات و مجاهدت‌های متخصصان و کنشگران حوزه مدیریت سرمایه انسانی و پیشکسوتان این نهاد و تبادل بینش‌ها، تجربیات و آموخته‌ها، سومین نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهاددانشگاهی 26 و 27 فروردین‌ماه 1403 و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ در حال برگزاری است.

ایجاد دیدگاه مشترک، توسعه همکاری، هم‌افزایی و طراحی مسیر موفقیت جهاددانشگاهی از طریق استراتژی‌های نوآورانه رهبری سرمایه انسانی و پیاده‌سازی آن استراتژی‌ها با بهترین شیوه‌های ممکن در سال 1403 از جمله اهداف این رویداد است.