۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۳ کد : ۷۰۳۶۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مراسم گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در مجتمع فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با حضور مرادی رئیس این واحد و در مراسمی از کارشناسان علوم آزمایشگاهی مجتمع فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان قدردانی شد.

در این مراسم که به همت روابط عمومی و با همکاری معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد از فعالان این حوزه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، تجلیل به عمل آمد.

لازم به ذکر است؛ ۳۰ فروردین ماه مصادف با زادروز حکیم اسماعیل جرجانی، بنیانگذار علم آزمایشگاهی در تقویم ایرانی به نام روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی ثبت شده است.