گرامیداشت روز ماما در مرکز فوق‌تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۳ کد : ۷۰۹۷۸ معاونت پژوهشی تاپ خبر
گرامیداشت روز ماما در مرکز فوق‌تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت روز ماما و با توجه به نقش موثر جامعه مامایی در سلامت زنان، کودکان و خانواده‌، مراسم گرامیداشت روز ماما در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در این مراسم ضمن گرامیداشت روز ماما، از تلاش های کارکنان این مرکز در ارائه خدمات درمانی تقدیر و تشکر کرد.

در این مراسم که به همت روابط عمومی و با همکاری معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی صورت گرفت از همکاران ماما با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ پنجـم مـاه می هر سال از سـوی سازمـان بهداشت جهانی و کنفدراسیون بین المللی مامایی به نام "روز جهانی ماما" نام‌گذاری شده است و هـدف از این روز، بزرگداشت مامایی و افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات در راستای سلامتی مادر و نوزاد و اهمیت کار مامایی است.