اپلیکیشن مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی راه اندازی شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۶ کد : ۷۱۵۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
اپلیکیشن مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی جهت ارائه خدمات بهتر در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی این اپلیکیشن  راه اندازی شد.
اپلیکیشن مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، اپلیکیشن مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی راه اندازی شد.

محمد طالبی سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه هم اکنون در عصر ارتباطات و اطلاعات بسر می بریم و به جهت ارائه خدمات بهتر در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی این اپلیکیشن  راه اندازی شد.

سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان  در خصوص خدمات این اپلیکیشن اظهار داشت: اطلاع رسانی، نظرسنجی، نوبت دهی ، اعلام جواب آزمایش، معرفی بخش های درمانی، مشاوره آنلاین، دسترسی کاربر به پرونده الکترونیک خود ، پزشکیار ، آموزش و ارتقاء سلامت در این اپلیکیشن ارائه می شود.

طالبی در خاتمه افزود : افراد متقاضی استفاده از این اپلیکیشن می توانند با مراجعه به مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی واقع در اراک - خیابان شهید بهشتی - کوچه حاج آقا صابر این اپلیکیشن را دریافت نمایند .

s ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۰
با سلام : عالی بود