اطلاعیه جهاددانشگاهی استان مرکزی در خصوص اعلام ساعت کاری حوزه‌های اداری و درمانی

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۱ کد : ۷۲۲۵۱ اخبار عمومی تاپ خبر
ساعت جدید کاری حوزه‌های ستادی، آموزشی و درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای حفظ پایداری شبکه سراسری برق در ایام پیک مصرف در تابستان پیش رو و به منظور مدیریت بهینه سازی مصرف انرژی به جهت تداوم خدمت رسانی به مردم و عدم قطعی برق در مصارف خانگی، ساعت کاری دستگاه های اجرایی و نهادها از ۱۶ خرداد تا ۱۵ شهریورماه از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ است.

بر این اساس؛ ساعت کاری جهادگران جهاددانشگاهی استان مستقر در ساختمان پردیس و دانشگاه اراک از امروز، چهارشنبه ۱۶ خرداد الی ۱۵ شهریورماه سال جاری، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶ الی ۱۳ می باشد.

ساعت کاری کارکنان مستقر در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ لغایت۱۳:۳۰ و پنجشنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۲:۳۰ اعلام می گردد.

همچنین فعالیت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره یک جهاددانشگاهی استان مرکزی بر اساس شیفت اعلامی از سوی معاونت آموزشی از ساعت 7:45 صبح الی 19:45 جهت ثبت نام و ارائه خدمات آموزشی دایر است.

کلید واژه ها: ساعت کاری جهاددانشگاهی