پیشنهاد تجلیل از خانواده رییس‌جمهور شهید در سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۱۹ کد : ۷۲۸۱۱ اخبار عمومی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی با بیان این‌که افراد فداکار نزد خدا از درجات متعالی برخوردار هستند، پیشنهاد داد تا در سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری از خانواده رییس‌جمهور خدوم شهید تجلیل شود.
پیشنهاد تجلیل از خانواده رییس‌جمهور شهید در سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در نشست شورای‌عالی سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، برگزاری این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» را با همکاری سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها کار ارزشمندی برشمرد و افزود: برگزاری پیش از 10 دوره از این رویداد حاکی از صداقت، پاکی و الهی بودن این کار است که با عنایت خداوند متعال بدون وقفه این رویداد برگزار شده است.

رییس شورای‌عالی سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، برگزاری این رویداد را عاملی برای ایجاد امید و نشاط به انجام‌دهنده کار خیر و تقدیرکننده از آن دانست و خاطرنشان کرد: اگر در دین مبین اسلام بر دادن زکات و نفقه اصرار تأکید است به علت کمک به افراد نیازمند است.

وی، با اشاره به برگزاری تندیس فداکاری در میان نخبگان و جامعه دانشگاهی گفت: شاید اگر این مراسم برای افراد عادی برگزار می‌شد یک ارزش و هم‌اکنون که برای نخبگان و جامعه دانشگاهی برگزار می‌شود ارزش بیشتری دارد و نشان از عالمانه بودن این رویداد است.

رییس شورای‌عالی سیزدهمین آیین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، با تأکید بر ضرورت بین‌المللی کردن این رویداد در ادامه از معرفی و تجلیل شماری دانشجوی خارجی خبر داد و گفت: می‌توان با تقدیر برخی دانشجویان خارجی بورسیه در ایران برای تحصیل بورسیه به این رویداد رویکرد بین‌المللی داد.

دکتر مسلمی نائینی، با اشاره به شهادت محمدحسن علی فارس(ابوعلی چمران)، دانش‌آموخته دکتری دانشگاه تهران از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در رشته هوش مصنوعی و رباتیک افزود: او فرد بی‌نظیری بود.

وی، در جنگ غزه، حزب‌الله فلسطین، و جبهه مقاومت را نمونه‌های بارزی از ایثار و فداکاری و شهادت برشمرد و افزود: با معرفی و تجلیل از این افراد می‌توان فرهنگ ایثار و فداکاری را در جامعه ترویج داد.

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به پیام شهید جمهور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به دوازدهمین آئین اعطای تندیس فداکاری به دانشجویان ایران، ادامه داد: در همه جای دنیا ازجمله ژاپن و بلاروس برای افراد ایثارگر ارج و قرب خاصی قائل هستند و فداکاری واژه ارزشمندی است.

مسلمی‌نائینی، استفاده از کمک خیرین که در ساخت دانشگاه‌ها مشارکت می‌کنند ضمن استفاده از حمایت مالی آن‌ها معرفی و تجلیل از آن‌ها را پیشنهاد داد و گفت: فداکاری در همه جوامع کلمه مقدسی است و در هر جای برای ایثار احترام خاصی قائل هستند.

رییس جهاددانشگاهی در پایان افزودن محور مقاومت به مصادیق هفت‌گانه این رویداد را متذکر شد.


نظر شما :