گسترش فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان مرکزی و کمیته امداد استان

۰۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۳ کد : ۷۳۷۶۷ اخبار عمومی
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به منظور گسترش فعالیت‌های این نهاد با مدیرکل جدید کمیته امداد استان دیدار و گفت وگو کرد.
گسترش فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان مرکزی و کمیته امداد استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با حضور در دفتر  عبادی مدیرکل کمیته امداد استان ضمن تبریک انتصاب وی، به ارائه گزارشی از دستاوردهای جهاددانشگاهی و فعالیت های در دست اقدام این نهاد پرداخت.

وی با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان، افزود: این نهاد انقلابی پس از 44 سال فعالیت به مجموعه کاملی در استان تبدیل شده و انتظار داریم اقدامات جهاددانشگاهی با حمایت بیشتر مسوولان گسترش یابد.

مهدی عبادی مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی نیز در ادامه ضمن تقدیر از رئیس جهاددانشگاهی استان، بر تعامل هرچه بیشتر بر همکاری با این نهاد در قالب تفاهم نامه منعقده و ضرورت همکاری در راستای فعالیت پردیس پارک علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای توانایی‌های لازم مددجویان نیازمند تغییرات اساسی در خدمت رسانی به مراجعین کمیته امداد هستیم.

شایان ذکر است؛ توافق‌نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی استان مرکزی و کمیته امداد استان به منظور پاسخگویی به نیازهای حوزه درمان، آموزش، پژوهش و فرهنگی سال گذشته به مدت دو سال منعقد شد.