برگزاری مراسم روح‌بخش زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۷ کد : ۷۳۹۳۸ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با سالروز شهادت امام سجاد(ع) مراسم پرفیض زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری مراسم روح‌بخش زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت مظلومانه پیام‌رسان نهضت عاشورا امام سجاد(ع)، مراسم پرفیض و روح بخش زیارت عاشورا در نمازخانه پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

در این مراسم معنوی که به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی برگزار شد، دوستداران اهل بیت(ع) با قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا، ارادتشان را به خاندان نبوت ابراز کردند و در پایان این مراسم از عزاداران حسینی با صرف صبحانه پذیرایی به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ همه ساله با ماه محرم‌الحرام و ایام سوگواری و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و 72 تن از یاران باوفایش، مراسم پرفیض و معنوی زیارت عاشورا در جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.