آیین گرامیداشت روز کارمند و روز داروسازی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۶:۳۳ کد : ۷۵۰۳۸ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با هفته دولت و روز کارمند که یادآور دولت انقلابی شهیدان رجایی و باهنر است از جمعی از کارکنان جهاددانشگاهی استان مرکزی به مناسبت این روز تجلیل به عمل آمد.
آیین گرامیداشت روز کارمند و روز داروسازی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با هفته دولت و روز کارمند از جمعی از کارکنان جهاددانشگاهی استان به مناسبت این روز تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان ضمن تبریک روز کارمند از تلاش‌های پرسنل جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آورد.

گفتنی است؛ این آیین با هدف پاسداشت تلاش و خدمات کارکنان به همت روابط عمومی و با همکاری معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

همچنین به مناسبت روز بزرگداشت محمدبن زکریای رازی، روز داروسازی از مسوول فنی داروخانه مجتمع درمانی جهاددانشگاهی نیز تقدیر به عمل آمد.