ارائه تخفیف ۲۰ درصدی خدمات مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی به کمیته امداد استان

۱۹ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۷ کد : ۷۵۲۸۳ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از ارائه تخفیف ۲۰ درصدی خدمات این مرکز به پرسنل و مددجویان کمیته امداد استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مریم جنابی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: تفاهم‌نامه منعقده جهاددانشگاهی و کمیته امداد به منظور پاسخگویی به نیازهای حوزه درمان، آموزش، پژوهش و فرهنگی به مدت دو سال به امضا رسید و در این راستا پرسنل و مددجویان کمیته امداد می توانند از خدمات تخفیف 20 درصدی این مرکز درمانی بهره مند شوند.

وی افزود: این مرکز صرفا در محدوده اراک و استان مرکزی خدمات نمی دهد و مراجعینی بسیاری از غرب کشور دارد و تاکنون میانگین موفقیت مرکز بسیار مطلوب بوده است.

جنابی اضافه کرد: مراکز درمان ناباروری به صورت کلی نقش موثری در رشد جمعیت دارند و قطعا با حمایت از این مراکز می توان اثربخشی و موفقیت آنها را توسعه داد.

به گفته وی، از سال 1393 تاکنون بیش از هزار نوزاد در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان متولد شده است.