بازدید رئیس جهاددانشگاهی از مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۱ کد : ۷۵۵۰۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی و هیات همراه در جریان سفر یک روزه به استان مرکزی از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان بازدید به عمل آوردند.
بازدید رئیس جهاددانشگاهی از مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی و هیات همراه در جریان سفر یک‌روزه به استان مرکزی از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان بازدید به عمل آوردند.

مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی، مجهزترین مرکز در حوزه درمان مشکلات ناباروری غرب کشور و پیشرو در ارائه خدمات پزشکی به هموطنان است. این مرکز از طریق پیشرفته ترین روش‌ها از جمله ICSI و IVF به درمان ناباروری می‌پردازد. بخش‌های مشاوره ناباروری، کلینیک تخصصی مردان، کلینیک تخصصی زنان و نازایی، مشاوره ژنتیک، اهدا، آزمایشگاه جنین شناسی، مشاوره و روانشناسی، آزمایشگاه آندرولوژی، سونوگرافی، اتاق عمل IVFو لاپاراسکوپی و ... از بخش‌های درمانی این مرکز است.

گفتنی است؛ بیش از یک هزار تولد در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی این استان (رویان) در ۱۰ سال گذشته به ثبت رسیده است.