در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت؛

کارگاه آموزشی "باروری سالم و بررسی علل ناباروری" در کمیجان برپا می‌شود

۱۸ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۷ کد : ۷۶۳۸۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
با هدف تحقق اهداف طرح جوانی جمعیت، کارگاه آموزشی "باروری سالم و بررسی علل ناباروری" به همت مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در شهرستان کمیجان برگزار می‌شود.
کارگاه آموزشی "باروری سالم و بررسی علل ناباروری" در کمیجان برپا می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای طرح رویش امید و حمایت از جوانی جمعیت، کارگاه آموزشی باروری سالم و بررسی علل، امروز چهارشنبه، 18 مهرماه به همت مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان در شهرستان کمیجان برگزار می‌شود.

این کارگاه آموزشی ویژه پزشکان، پرستاران، ماماها و کارکنان مرکز بهداشت شهرستان کمیجان برگزار می‌شود و مطالبی در خصوص باروری سالم، مشاوره فرزندآوری سالم و به موقع و مباحث ناباروری و ... توسط دکتر جنابی جنین شناس و مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است؛ کارگاه آموزشی باروری سالم با هدف تحقق اهداف طرح جوانی جمعیت، تشویق زوجین به فرزندآوری و جلوگیری از پدیده پیری جمعیت برگزار می‌شود.