برپایی غرفه جهاددانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه بزرگ "موزه عبرت ایران"

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۷ کد : ۷۶۴۹۳ اخبار عمومی تاپ خبر
با پرپایی غرفه جهاددانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه بزرگ موزه عبرت ایران در مصلی اراک، طرح نظرسنجی این نمایشگاه توسط ایسپای جهاددانشگاهی اجرا می‌شود.
برپایی غرفه جهاددانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه بزرگ "موزه عبرت ایران"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نمایشگاه بزرگ موزه عبرت ایران، روایتی از ۶ دهه تاریخ معاصر ایران اسلامی و تبیین نقش ۴۰ ساله وزارت اطلاعات در تامین امنیت و آرامش با مشارکت مردم به مناسبت چهلمین سالروز تاسیس وزارت اطلاعات در مصلی بیت‌المقدس اراک گشایش یافت.

در این نمایشگاه، طرح نظرسنجی از نمایشگاه بزرگ موزه عبرت توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) جهاددانشگاهی استان انجام و مورد سنجش و تحلیل قرار خواهد گرفت.

این نمایشگاه در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری به منظور جهاد تبیین و با هدف آشنایی اقشار و سنین مختلف به ویژه نسل جوان با وقایع پیش از انقلاب، بر اساس ساختمان اداره ساواک طراحی شده و صدها عکس و اسناد جنایت‌های این اداره در آن به نمایش گذاشته شده است.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از امروز، یکشنبه 22 مهرماه به مدت 15 روز از ساعت ۱۶ الی ۲۰ در مصلی اراک برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.