سفر مشاور رئیس جهاددانشگاهی کشور در امور تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان به استان مرکزی

۰۱ آبان ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۶ کد : ۷۶۸۵۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
مشاور رئیس جهاددانشگاهی کشور در امور تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان امروز، اول آبان‌ماه به استان مرکزی سفر می‌کند.

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با توجه به ضرورت تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه جهاددانشگاهی و همچنین جایگاه ویژه استان مرکزی در این زمینه، دکتر مسعود ابراهیمی  مشاور رئیس جهاددانشگاهی در امور تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان از فعالیت‌ها و ساختارهای اقتصادی و نوآوری جهاددانشگاهی استان بازدید به عمل می‌آورد.

بر اساس این گزارش؛ بازدید و بررسی عملکرد مرکز رشد و فضای اختصاص یافته برای پردیس فناوری‌های نرم، بررسی درخواست‌ها و توانمندی‌ها برای مشارکت با بخش خصوصی و راه‌اندازی شرکت، برگزاری جلسه مشترک با فعالان بخش دولتی و خصوصی در حوزه علم و فناوری(استانداری، پارک علم و فناوری، دانشگاه‌ها، مراکز رشد و ...) از جمله برنامه‌های مشاور رئیس جهاددانشگاهی کشور در امور تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در استان است.