همزمان با روز ملی جمعیت ؛

ارایه خدمات رایگان به زوج های نابارور در مرکز فوق تخصص درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۹ کد : ۷۹۴۸ معاونت پژوهشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ،  طالبی سرپرست مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از ارائه خدمات مشاوره و مامایی رایگان توسط این مرکز به زوجین نابارور خبرداد.

بر اساس این گزارش  ، به مناسبت فرا رسیدن 28 اردیبهشت روز ملی جمعیت تا 3 خرداد سال روز آزادی خرمشهر مرکز فوق تخصص ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی بخشی از خدمات خود را در غالب خدمات مشاوره و مامایی به صورت رایگان در اختیار زوج های نابارور قرار می دهد.

زوج‌های ناباروری که تمایل به دریافت این خدمات دارند می‌توانند با شماره تلفن 32212500  تماس گرفته و یا به آدرس : اراک - خیابان شهید بهشتی ، کوچه حاج آقا صابر مراجعه نمایند.