کارگاه آموزشی طرح پرداخت

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۶ کد : ۸۰۹۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
حضور مدرسان جهاددانشگاهی استان مرکزی در کارگاه آموزشی طرح پرداخت تسهیلات وجوه اداره شده ارتباطات و فناوری استان
کارگاه آموزشی طرح پرداخت

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، کارگاه آموزشی طرح پرداخت تسهیلات وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ویژه مدرسان و اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی استان مرکزی به منظور بهره مندی و آشنایی با طرح پرداخت تسهیلات وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری استان 31 اردیبهشت ماه برگزار شد.

همچنین یکی از چشم اندازهای اساسی ستفا استان مرکزی، گسترش کسب و کارهای حوزه ict می باشد.

شایان ذکر است؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای حمایت از پروژه ها و طرح های توسعه ای اشتغال آفرین و یا صادرات کالا و خدمات بخش های خصوصی و تعاونی غیردولتی، تسهیلاتی را به شرکت های واجد شرایط اعطا می نماید.