نشست مشترک روسای جهاد دانشگاهی استان های مرکزی و قم

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۱:۴۴ کد : ۸۱۱۲ اخبار عمومی تاپ خبر
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی به همراه جمعی از معاونین و مدیران با حضور در ساختمان مرکزی جهاد دانشگاهی استان قم با رئیس و معاونین این واحد دیدار کرد.
نشست مشترک روسای جهاد دانشگاهی استان های مرکزی و قم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی ، در روز چهارشنبه یکم خرداد ماه 98 مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی به همراه معاون پشتیبانی و سرپرست مرکز درمان ناباروری این واحد با رئیس جهاد دانشگاهی استان قم دیدار کرد.

در این دیدار که در زمینه بررسی همکاری های  متقابل دو واحد برگزار شد ، دکتر محمد حیدری رئیس جهاد دانشگاهی استان قم ضمن استقبال از پیشنهاد همکاری جهادگران استان مرکزی ، آمادگی جهاد دانشگاهی استان قم را برای همکاری های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و درمانی اعلام کرد.

همچنین مقرر شد جهادگران استان های قم و مرکزی از دو واحد سازمانی بازدید به عمل آورند و همکاری های بین واحدی را بررسی و برای عقد تفاهم نامه پیشنهاد دهند.