معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی :

انعقاد تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد امام خمینی (ره) فراهان

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۱ کد : ۸۷۰۳ معاونت پژوهشی تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) فراهان  با معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی منعقد گردید
انعقاد تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد امام خمینی (ره) فراهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، محسن مرادی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی عنوان کرد :در راستای توسعه و تحقق رسالت خطیر کمیته امداد امام خمینی (ره)  در ارتباط با ارائه خدمات موثر و مفید به خانواده های تحت پوشش، فی ما بین کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان فراهان و مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی استان مرکزی تفاهم نامه ای به منعقد شد.

پیرو این تفاهم نامه خدماتی از قبیل موارد زیر به کمیته امداد امام خمینی (ره) آن شهرستان ارائه می گردد:

-         ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره به خانواده های تحت پوشش در زمینه های خانوادگی، ازدواج، تحصیلی، شغلی، روان درمانی و ... در محل کمیته امداد شهرستان فراهان

-         تعامل و ارتباط موثر و مستمر با واحد مشاوره کمیته امداد در خصوص ارجاع مراجعین

-         ارتقاء سطح بهداشت روانی خانواده های تحت پوشش