در استان مرکزی و با رویکرد ایجاد اشتغال برای ۱۳۱ بانوان ؛

طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده" اجرا می‌شود

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۵ کد : ۸۹۰۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در جلسه‌ای با حضور رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی و نماینده اداره کار کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان و مدیر ستفای استان مرکزی، هماهنگی‌های لازم برای اجرای طرح «توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده مبتنی بر بهره‌مندی از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی» انجام شد.
طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده" اجرا می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، در تاریخ سه شنبه 28 خرداد ماه با حضور شهرجردی رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، فرجی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی و نماینده اداره کار کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان و غنی پور مدیر ستفای استان مرکزی، هماهنگی‌های لازم برای اجرای طرح «توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده مبتنی بر بهره‌مندی از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی» در دفتر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی انجام شد.

در این نشست، رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی اظهار کرد: کارفرمای این طرح معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ناظر طرح محسوب می شود و مجری طرح نیز جهاد دانشگاهی است.

شهرجردی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح می تواند موجب توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، ایجاد شغل پایدار با بهره مندی از ظرفیت مشاغل خانگی و بهبود وضعیت معیشتی آنان شود .

غنی پور نیز با بیان اینکه این طرح تحت نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرا خواهد شد، گفت: مجری اجرای این طرح سازمان تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی است .

وی با اشاره به اینکه این طرح به صورت ملی تعریف شده، خود اشتغالی زنان سریرست خانواده و پیشگیری از ورود آنان به چرخه حمایتی، بهبود معیشت و افزایش رفاه زنان سرپرست خانواده، استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی بزای ایجاد اشتغال پایدار و مولد و اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف را از جمله اهداف کیفی پیش‌بینی شده در این طرح برشمرد .

مدیر دفتر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهیاستان مرکزی ، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش سهم مشاغل خانگی در اقتصاد مناطق را مورد تاکید قرار داد و گفت: به دنبال تطابق الگوی توسعه مشاغل خانگی، مداخله توسعه‌ای، ثبت مشاغل و آمایش از طریق اتصال به بازار و توانمندسازی هستیم .

در ادامه مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ضمن بررسی دستورالعمل ابلاغی ، ابراز امیدواری کرد که با مشارکت جهاد دانشگاهی و سایر دستگاههای دخیل در این طرح بتوانیم گام موثری در خصوص ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانواده ایجاد نمایم.

 


نظر شما :