آمادگی جهاد دانشگاهی جهت توانمند کردن مددجویان تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) استان مرکزی

۲۰ تیر ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۳ کد : ۹۴۵۲ اخبار عمومی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد با شناسایی نیازهای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)، نسبت به توانمندسازی این افراد اقدام کند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ،در تاریخ پنج شنبه 20 تیرماه 98 ، شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در نشست مشترک با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی ، به بررسی زمینه های فعالیت مشترک این نهاد انقلابی با کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) در عرصه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی و همچنین اشتغال مددجویان در استان مرکزی پرداخت.

موسی نژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی نیز در این نشست، توسعه فعالیت‌ها و همکاری بین جهاد دانشگاهی و کمیته امداد استان را خواستار شد ، وی پیشنهاد کرد کمیته تخصصی با نمایندگان هر دو نهاد جهت بررسی بیشتر همکاری برگزار شود.