با بیش از یکصد عنوان کتاب؛

حضور سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی در دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان مرکزی

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۲۵۷۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان مرکزی، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی با بیش از یکصد عنوان کتاب حضور می یابد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، خدیمی مدیر سازمان انتشارت جهاد دانشگاهی استان مرکزی در گفت و گو با روابط عمومی ضمن اعلام حضور جهاد دانشگاهی استان در نمایشگاه کتاب گفت : سازمان انتشارات این نهاد تاکنون بیش از 160 عنوان کتاب را به چاپ رسانده است .
خدیمی افزود : جهاددانشگاهی با توجه به بازدید علاقه مندان و دانشگاهیان حضوری فعال در این نمایشگاه خواهد داشت و  کتب علمی دانشگاهی خود را با ارائه تخفیف عرضه می نماید .
شایان ذکر است : نمایشگاه بزرگ کتاب استان مرکزی  از تاریخ 8 الی 13 آبان ماه 98 در مصلی بیت المقدس اراک برگزار می گردد وعلاقمندان می توانند در طول برگزاری این نمایشگاه از ساعت 15 الی 21 از غرفه ها بازدید نمایند .