به همت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛

کارگاه آموزشی تفکر استراتژیک در صنعت نشر در نمایشگاه کتاب برگزار شد

۱۰ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۲۵۹۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با برگزاری دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان مرکزی و از برنامه های جنبی این نمایشگاه کارگاه آموزشی تفکر استراتژیک در صنعت نشر برگزار شد.
کارگاه آموزشی تفکر استراتژیک در صنعت نشر در نمایشگاه کتاب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی به نقل از خبرگزاری شبستان، در این کارگاه که به همت سازمان  انتشارات جهاد دانشگاهی استان مرکزی و با حضور علاقمندان به صنعت نشر و جمعی از بازدیدکنندگان از دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان مرکزی برگزار شد؛ دکتر مهدی نظام آبادی استاد دانشگاه و صاحب نظر در صنعت نشر به مدت دو ساعت در خصوص تفکر استراتژیک در صنعت نشر به ایراد سخن پرداخت .

این کارگاه  از برنامه های جنبی دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان مرکزی روز چهارشنبه هشتم آبان ماه در محل این نمایشگاه برگزار شد.

سیصد و نود و سومین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی و دهمین نمایشگاه استان مرکزی  با حضور مشاور رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و مقامات استان در مصلای بیت المقدس اراک دایر شد؛ این نمایشگاه از ۸ تا ۱۳ آبان پذیرای عموم علاقمندان به کتاب و کتابخوانی است؛ ۷۱ هزار و‌۳۰۰ عنوان از ناشران داخلی در این نمایشگاه حضور دارند.