پذیرش تکمیل ظرفیت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی از ۳۰ آبان

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۳۱۳۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک گفت: پذیرش تکمیل ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۳۰ آبان ماه سال جاری آغاز می شود.
پذیرش تکمیل ظرفیت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی از ۳۰ آبان

وجیه اله پارسا در گفت و گو با روابط عمومی اظهار کرد: در مرحله تکمیل ظرفیت، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک در مقطع کاردانی در رشته های(کودک یاری، تربیت مربی کودکان با نیازهای ویژه، مددکاری اجتماعی مراقبت  از سالمندان، شهرسازی، شبکه‌های کامپیوتری، اینترنت و شبکه‌های گسترده، سیستم‌های کامپیوتری) و در مقطع کارشناسی در رشته‌های(مهندسی فناوری اطلاعاتبرنامه‌نویسی تحت وب، مهندسی فناوری اطلاعات تجارت الکترونیک، مهندسی فناوری اطلاعات - طراحی صفحات وب، مهندسی فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری معماری طراحی و نوسازی بافت های فرسوده)  پذیرش دانشجو خواهد داشت و داوطلبان می‌توانند از 30 آبانماه به مدت یک هفته جهت ثبت نام به این مرکز مراجعه کنند.

وی افزود: هدف از برگزاری این دوره‌ها، مهارت‌افزایی و کارآفرینی است، چرا که مدرک تحصیلی به تنهایی کاربرد ندارد و مهارت‌افزایی می‌تواند آینده دانشجویان را تضمین کرده و همه بخش‌های کشور را پویا کند.

علاقه مندان جهت دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر می تواند  با شماره  08634172004  تماس برقرار نمایند.

کلید واژه ها: پذیرش تکمیل ظرفیت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی