به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک؛

مراسم گرامیداشت هفته بسیج برگزار شد

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۳۷۷۲ معاونت آموزشی
به مناسبت هفته بسیج روز سه شنبه ۵ آذر ۹۸ با حضور سید اکبر ابراهیمی ، جانباز ۷۰ درصد هشت سال دفاع مقدس مراسم گرامیداشت هفته بسیج در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد.
مراسم گرامیداشت هفته بسیج برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، به مناسبت هفته بسیج روز سه شنبه ۵ آذر ۹۸ با حضور سید اکبر ابراهیمی ، جانباز ۷۰ درصد هشت سال دفاع مقدس مراسم گرامیداشت هفته بسیج با حضور جمعی از دانشجویان ، مسئولین و مدرسین مرکز به منظور زنده نگاه داشتن یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس ایران و نیز گرامیداشت هفته بسیج  در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد.

شایان ذکر است : سید اکبر ابراهیمی از جانبازان 70 درصد دفاع مقدس به بیان خاطرات دوران هشت سال دفاع مقدس و نحوه جانبازی خود در آن عرصه پرداخت. در پایان نیز دانشجویان به پرسش و پاسخ پیرامون حضور و فعالیت ایشان در هشت دفاع مقدس پرداختند.