به مناسبت روز دانشجو:

بازدید از موزه دفاع مقدس

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۳ کد : ۱۳۹۷۳ معاونت آموزشی
اساتید ، کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از موزه دفاع مقدس شهر اراک بازدید کردند.
بازدید از موزه دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، به همت امور فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در تاریخ دوشنبه 18 آذر 98  به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان از موزه دفاع مقدس شهر اراک بازدید کردند.

پارسا سرپرست مرکز در این خصوص عنوان کرد :این بازدید با هدف یاد آوری خدمات و رشادت های رزمندگان و به خصوص شهدا و جانبازان در طی هشت سال دفاع مقدس  و آشنایی با آثار و ارزش های هشت سال دفاع مقدس برگزار گردید.

پس از بازدید ، دکتر مشایخی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس عنوان کرد: شهدای هشت سال دفاع مقدس الگوی بزرگی برای زندگی امروز ما می باشند و باید با برنامه ریزی و تلاش جهت تحقق اهداف انقلاب اسلامی ، ادامه دهنده راه آنها باشیم و با سیاست های تعریف شده نظام در برابر دشمنان انقلاب ایستادگی نماییم.