معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی عنوان کرد: ظرفیت بالای جهاددانشگاهی برای تجزیه تحلیل شرایط کشور/راه اندازی ۴ دوره جدید تخصصی پزشکی را دنبال می کنیم
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: جهاددانشگاهی از ظرفیت بالایی برای تجزیه و تحلیل شرایط کشور برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، محمدرضا آقاجانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به فعالیت های جامع، شاخص و تاثیرگذار جهاددانشگاهی از بدو تاسیس تاکنون عنوان کرد: معاونت آموزش جهاددانشگاهی استان مرکزی در بخش آموزش های علمی کاربردی در شهرهای اراک، ساوه و نیم ور محلات و براساس سیاست های جهاد و ظرفیت های آموزشی فعالیت خود را ادامه داده و در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو جذب می کند و هم اکنون بالغ بر 1300 دانشجو در مجموع سه مرکز در حال تحصیل هستند.
وی به فعالیت های توانمندسازی دانشجویان و ارتقای دانش و بینش دانشجویان مرکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی به منظور کسب مهارت لازم در کنار آموزش اشاره کرد و گفت: آموزش توام با کسب مهارت موجب توانمندسازی نیروی انسانی و تسریع در ورود به بازار کار خواهد شد.
وی آموزش از طریق مراکز کوتاه مدت تخصصی را از دیگر ابعاد آموزشی جهاددانشگاهی بیان کرد و گفت: این مراکز در دو شهرستان اراک و ساوه مستقر و شامل هفت دپارتمان آموزش کارکنان دولت و سازمان ها، علوم حسابداری و یارانه، علوم فنی و مهندسی، مجازی و الکترونیکی، زبان های خارجی، علوم پزشکی و کارآفرینی هستند که این دپارتمان ها براساس سیاست های جهاددانشگاهی تدوین شده و در راستای تحقق اهداف برنامه ششم توسعه فعالیت می کنند.
تمرکز بر توسعه آموزش های تخصصی شغل و محصول محور در برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی توسعه آموزش های تخصصی شغل محور و محصول محور و ارتقای رتبه مراکز تخصصی و توسعه آموزش های الکترونیکی را از نقاط تمرکز جهاددانشگاهی در برنامه ششم توسعه دانست و گفت: همکاری با دیگر حوزه های مرتبط و هم افزایی لازم برای توسعه کیفی و کمی در برنامه ششم توسعه مدنظر است.
وی نگاه سرمایه ای به حوزه آموزش را مورد تاکید قرار داد و افزود: با توجه به لزوم فراهم کردن آموزش در هر مکان و در هر زمان به دنبال ایجاد و توسعه آموزش های مجازی در سطح استان هستیم که برگزاری آزمون های آنلاین، دوره آموزشی ارتقا و ورود به حرفه ویژه اعضای نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی، برگزاری کارگاه آموزشی الگوهای نوین ارزیابی و اثربخشی برنامه های آموزشی ویژه مدیران آموزشی دستگاههای اجرایی استان از جمله اینگونه آموزش هاست.
کسب رتبه واحد مجری برتر کشور در برگزاری دوره های آموزشی کمک پرستاری در اراک و ساوه
وی کسب رتبه واحد مجری برتر کشور در برگزاری دوره های آموزشی کمک پرستاری در مراکز اراک و ساوه و برگزاری نخستین همایش مسئولیت اجتماعی در صنعت نفت منطقه مرکزی با حضور مشاور وزیر نفت را از توفیقات جهاددانشگاهی در سال گذشته بیان کرد و گفت: این همایش دستاوردهای بسیاری برای استان به همراه داشت و نشان از نقش کلیدی جهاد دانشگاهی در حوزه نفت و پتروشیمی دارد. در اواخر نیمه نخست سال جاری در حوزه آموزش های کارکنان و پرسنل مجموعه صنعت نفت حضوری موفق خواهیم داشت.
آقاجانی در خصوص رویکرد حوزه آموزش جهاددانشگاهی در سالجاری گفت: بازنگری در برنامه های سال گذشته و اصلاح نقاط قابل بهبود و نیز تقویت نقاط قوت مهمترین رویکرد در سال جاری است و با احصای نظرات مدیران به دنبال فراگیر شدن خدمات آموزشی هستیم.
چهار عنوان دوره تخصصی پزشکی به فعالیت های آموزشی جهاددانشگاهی اضافه می شود
وی توسعه کمی و کیفی و مشارکت با دستگاههای مختلف برای تقویت ابعاد آموزشی و برجسته کردن آموزش های علوم پزشکی را از دیگر رویکردهای سال جاری برشمرد و گفت: چهار عنوان دوره تخصصی در حوزه پزشکی را به عنوان فعالیت های جدید به حوزه آموزش جهاددانشگاهی اضافه خواهیم کرد.
وی در ادامه به اهداف آموزشی، فرهنگی، تجاری سازی و پژوهشی جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: این مجموعه علمی کارنامه درخشانی از خود در کشور باقی گذاشته است و عملکرد این مجموعه ثابت کرده است که در هرکجا از کشور نیازی بوجود آمده به خوبی ورود پیدا کرده و با تاکید بر نگاه کارآفرینی به اجرای ایده های خلاق در جهت رفع نیاز پرداخته است و با شناسایی صحیح تهدیدها آنها را به فرصت تبدیل کرده است. این رویه باعث شده است که جهادانشگاهی در تمامی لایه های کشور حضوری موفق داشته باشد.
آقاجانی به نقش موثر جهاددانشگاهی در حمایت از تولید ملی و ایجاد اشتغال نیز اشاره کرد و با تاکید بر عملیاتی کردن 12 راهبرد کلان اقتصاد مقاومتی گفت: باید به دنبال کاربردی عمل کردن با تاکید بر مطالعه این راهبردها، تقویت تعاملات بین بخشی با مدیران استانی، شناسایی وضعیت فعلی جامعه و به روز بودن، تعریف رویکرد لازم متناسب با نیاز جدید جامعه و بطور کلی بازنگری فعالیت ها با توجه به تغییر در شرایط جامعه و نیاز بازار کار برای تامین منافع مادی جهاددانشگاهی و تقویت کارآفرینی باشیم.
نگاه مسئولانه به جهاددانشگاهی موجب اثرگذاری بیشتر فعالیت های این نهاد علمی است
وی دیدگاه مثبت و نگاه مسئولانه به جهاددانشگاهی را موجب تقویت انگیزه و اثرگذاری بیشتر فعالیت های این نهاد علمی دانست و گفت: با توجه به توانمندی و ظرفیت های مناسب جهاددانشگاهی، مجموعه کشور توانسته است به خوبی از ظرفیت های این نهاد استفاده کند و در استان مرکزی نیز این رویه حاکم است.
آقاجانی با تاکید بر اینکه در استان مرکزی عزم راسخ و باوری که بخواهد از ظرفیت حداکثری جهاددانشگاهی استان مرکزی استفاده کند وجود ندارد، گفت: وابستگی سازمان ها در واگذاری خدمات براساس کسب تکلیف و دستور از سازمان مرکزی بزرگترین مشکل برای بهره برداری از ظرفیت نهادی مانند جهاددانشگاهی است و سازمان نمی تواند مستقیما تصمیم بگیرد که مجموعه فعالیت های خود را در سطح استان برون سپاری کند و کسب تکلیف از سازمان مرکزی یا زمانبر است و یا با مخالفت مواجه می شود.
نظر شما :