دیدار اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهید سمیعی

۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۷۲۰ معاونت آموزشی
دیدار اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهید سمیعی

به مناسبت سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی، سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی و جمعی از اعضای این نهاد با حضور در منزل شهیدان سمیعی، ضمن دیدار با خانواده شهیدان، از مقام ایشان تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهندس مسعود شهرجردی در این دیدار اظهار کرد: شهدای انقلاب اسلامی در اوج غربت و مظلومیت و برای دفاع از آرمان‌های انقلاب به شهادت رسیدند و امروز نظام اسلامی در میان همه ما به امانت گذاشته شده است.

وی افزود: اگر امروز ایران اسلامی در زمینه‌های اقتصادی، علمی، سیاسی و ... در جهان حرفی برای گفتن دارد، حاصل امنیتی است که ایثارگری‌ شهدا فراهم کرده اند.

در این دیدار از فرزند شهید علی اصغر سمیعی کرهرودی که دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک می باشد، تقدیر گردید.

لازم به ذکر است، شهید علی اصغر سمیعی کروهرودی متولد سال 1304 در اراک بود که در سال 1361 و در رقابیه به فیض شهادت نائل گردید. فرزند این شهید محمدحسین سمیعی کرهرودی هم که متولد 1343 در اراک بود، در سال 1365 و در منطقه پیچ انگیزه به فیض شهادت نائل آمد.