ثبت نام مقاطع کاردانی و کارشناسی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد

۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۷ کد : ۱۷۲۱ معاونت آموزشی تاپ خبر

سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی از آغاز ثبت نام ثبت نام بدون کنکور در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خبر داد .

به گزارش روابط عمومی جهاد داتشگاهی استان مرکزی، مهندس مسعود شهرجردی، با اشاره به اینکه یکی از ماموریت های دانشگاه جامع علمی کاربردی ارائه رشته های مورد نیاز جامعه برای دانش آموختگان این دانشگاه است تا آنها بتوانند پس از فارغ التحصیلی شغل مناسبی داشته باشند، افزود: ثبت نام مقاطع کاردانی و کارشناسی  از 22 مردادماه در مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در شهرهای اراک، ساوه و نیم ور آغاز شده است.

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در پایان خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در این مرکز دانشگاهی از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org  اقدام و به منظور مشاوره رایگان رشته های تحصیلی با شماره تلفن های 34172004 086 (مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک)، 34221175 086 (مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ساوه) و 43324797 086 (مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیم ور) تماس حاصل کنند.