۰۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۸۴۳۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
مراسم معارفه مسئول راه اندازی مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت در شهرستان محلات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، این مراسم امروز سه شنبه با حضور مهندس مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی، سرپرست معاونت آموزشی واحد، رئیس مرکز علمی کاربردی نیم ور و مدیر اداره امور اداری و عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در شهر نیم ور محلات برگزار و طی آن حمیدرضا علی بابایی به عنوان مسئول راه اندازی مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت در شهرستان محلات معرفی شد.
لازم به ذکر است در حکم حمیدرضا علی بابایی آمده است:
با عنایت به تعهد، سوابق و تجربه جنابعالی و تایید رئیس محترم واحد، به موجب این حکم  به عنوان  «مسئول راه اندازی مرکز  آموزش تخصصی کوتاه مدت در شهر محلات » منصوب می شوید.
 انتظار دارد تمام مساعی خویش را در جهت توسعه و ارتقاء بیش از پیش فعالیت های مرکز به کار بندید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و با همفکری و همکاری جهادگران عزیز و امکانات و تجربیات موجود در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.