همزمان با گرامیداشت هفته دولت و عید غدیر؛ سرپرست و اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهید لطیفی دیدار کردند

۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۷ کد : ۱۹۲۲ معاونت فرهنگی اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با گرامیداشت هفته دولت و عید غدیر؛  سرپرست و اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهید لطیفی دیدار کردند

همزمان با گرامیداشت هفته دولت و عید غدیر، سرپرست و اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهید علی لطیفی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در این دیدار اظهار کرد: شهدای انقلاب اسلامی در اوج غربت و مظلومیت و برای دفاع از آرمان‌های انقلاب به شهادت رسیدند و امروز نظام اسلامی در میان همه ما به امانت گذاشته شده است.

شهرجردی افزود: اگر امروز ایران اسلامی در زمینه‌های اقتصادی، علمی، سیاسی و ... در جهان حرفی برای گفتن دارد، حاصل امنیتی است که ایثارگری‌ شهدا فراهم کرده‌اند.

وی با قدردانی از ایثار و ازخودگذشتگی خانواده شهدا، اظهارکرد: خانواده معزز شهدا نماد صلابت، استواری و مقاومت هستند وهمگان باید از آنان الگو بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: شهیدان و ایثارگران مظهر صلابت و اقتدار این مرز و بوم هستند و مدال افتخار آنها بر تاریخ ایران اسلامی تا همیشه خواهد درخشید.