دوره آموزشی امدادگر اورژانس در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۹۲۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی امدادگر اورژانس در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

دوره آموزشی امدادگر اورژانس در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهندس محمدرضا آقاجانی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به آغاز ثبت نام این دوره از 10 شهریورماه در اراک، افزود:

این دوره آموزشی در سه سطح مقدماتی، اورژانس و تکمیلی در مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: کنترل علائم حیاتی ،احیای قلبی ریوی (CPR ) ،خفگی ، اختلالات قلبی ،زخم و خونریزی ،آسیبهای اسکلتی ،بانداژ و پانسمان ، مسمومیت ها ، سوختگی ، آسیبهای محیطی ، شوک ، آتل بندی ، تزریقات از جمله مباحث این دوره آموزشی می باشد.

آقاجانی افزود: علاقه مندان جهت ثبت نام در این دوره ها می توانند با شماره تلفن های 32241434-086 و 32241435-086 تماس حاصل و یا به صورت حضوری به آدرس اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقا صابر، ساختمان آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی مراجعه نمایند.