امضای تفاهم نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی استان مرکزی و سازمان نظام مهندسی ساختمان

۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۱ کد : ۱۹۲۷ معاونت آموزشی

جهاد دانشگاهی استان مرکزی و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی تفاهم نامه همکاری آموزشی مبادله کردند .
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مهندس محمدرضا آقاجانی سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن اعلام این خبر افزود : بر اساس پیگیری های بعمل آمده و جلسات متعدد با سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی تفاهم نامه همکاری های آموزشی فی ما بین دو دستگاه امضا ء شد.

وی افزود: این تفاهم نامه به منظور اجرای کلیه دوره های مورد نیاز تمدید و ارتقاء مهندسین و همچنین بازآموزی و اعتلای مهندسین شهرستان ساوه منعقد گردید .

آقاجانی در ادامه خاطرنشان کرد: کلیه این دوره ها در قالب دوره ها و کارگاه های آموزشی با رعایت مقررات ملی شیوه نامه وزارت راه و شهرسازی و شرایط کمیته آموزش و پژوهش نظام مهندسی ساختمان با دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی می باشد.

وی در پایان گفت: جهاد دانشگاهی استان مرکزی با توجه به تجارب دیرینه ای که در امر آموزش داشته و دارد آماده عقد تفاهم نامه های آموزشی با سایر دستگاه های اجرایی استان می باشد .