به همت جهاد دانشگاهی ساوه :

نشست بررسی نقش هیات های مذهبی در اشتغال جوانان بومی برگزار شد

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۹ کد : ۲۰۷۴۶ معاونت آموزشی
نشست تخصصی با عنوان (نقش هیات های مذهبی در اشتغال جوانان بومی ) با حضور ریاست محترم اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه و اعضای محترم شورای هیئات مذهبی  در جهاددانشگاهی ساوه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی،  حجت الاسلام یعقوبی ریاست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه در خصوص جایگاه کار در فرهنگ اسلامی مطالبی را عنوان کرد و به تبیین اهمیت کار در اسلام پرداخت.

یعقوبی با اشاره به جایگاه کار در اسلام ، ایفا نقش هیات های مذهبی  در خصوص اشتغال را وظیفه ذاتی هیات های مذهبی دانستند.

در ادامه جلسه اعضای محترم شورای هیئات مذهبی شهرستان به بیان دیدگاه های خود در خصوص نقش هیات های مذهبی در خصوص اشتغال بیان کردند و آمادگی کامل هیات های مذهبی شهرستان ساوه برای ایفای نقش در معضل اشتغال اعلام نمودند.