به همت شعب سازمان دانشجویان در سراسر کشور؛

اجرا آئین عزاداری ماه محرم همسو با شرایط خاص کرونایی

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۳ کد : ۲۲۲۹۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
آئین عزاداری ماه محرم توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در حسینیه مجازی دانشجویان ایران برگزار شد.
اجرا آئین عزاداری ماه محرم همسو با شرایط خاص کرونایی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در گفت و گو با روابط عمومی ضمن بیان این خبر افزود : با توجه به شرایط کرونایی کشور و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی ، مراسم عزاداری دهه اول ماه محرم به همت شعب سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور با عنوان روایت آزادگی هر شب با پخش زنده مراسمات در فضای مجازی از استان های مختلف اجرا گردید.
شایان ذکر است: شب دهم محرم شعبه مرکزی به اجرای برنامه "سخنرانی و مداحی" پرداخت که در این برنامه حجت الاسلام هادی هاشمی مدرس حوزه و دانشگاه در خصوص بررسی راه کارهای دشمن برای دور کردن جامعه متدین سخنرانی نمود و در ادامه مداح اهلبیت علیرضا دارابی مدیحه سرایی و مرثیه خوانی شب عاشورای حسینی را اجرا نمودند.