پویش کمک مومنانه دانشجویی به همت کانون دانشجویی مهرباران سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار می گردد

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۲ کد : ۲۵۵۴۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
همزمان با ایام کرونایی کشور و وضعیت اقتصادی افراد و خانواده های آسیب دیده از این ویروس، پویش کمک مومنانه دانشجویی توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مجتبی غلامی معاون فرهنگی واحد گفت: با توجه به شرایط کرونایی جامعه و وضعیت نامساعد اقتصادی خانواده های آسیب دیده از این ویروس منحوس، کانون مهر باران سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی پویش مومنانه دانشجویی را برگزار خواهد کرد.

در این پویش مواد و اقلام غذایی شامل«برنج-ماکارونی-حبوبات-روغن» در محل دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی جمع آوری خواهد شد و در موعد مقرر بین آسیب دیدگان و نیازمندان توزیع خواهد شد.