برگزاری تورکارآفرینی بازدید دانشجویان مرکز جهاددانشگاهی اراک از اداره پست استان مرکزی

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۵ کد : ۲۵۵۶ معاونت آموزشی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، همزمان با هفته پست، جمعی از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک با حضور در اداره کل پست استان مرکزی از واحدهای مختلف، بازدید و با مراحل قبول، تجزیه، رهسپاری، خرید اینترنتی،IT  و تجهیزات مستقر در واحدهای پستی آشنا شدند.

بر اساس این گزارش؛ اداره کل پست استان مرکزی  با هدف دستیابی عموم مردم به خدمات پستی درعرصه ارتباطات،اجرا و  اعمال سیاست ها و راهبردهای کلان در زمینه برنامه ریزی، تاسیس، تجهیز و توسعه واحدهای پستی و گسترش خدمات پستی به سراسر استان در راستای انطباق با روزآمدترین پیشرفت های فناوری ارتباطات تحت نظارت و وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فعالیت می نماید.

شایان ذکر است؛ برگزاری تورهای کارآفرینی بازدید دانشجویان با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با محیط کار به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت مرکز جهاددانشگاهی اراک برگزار می گردد.