به همت جهاددانشگاهی؛ مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی با شهدای انقلاب برگزار می شود

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۳ کد : ۲۷۵۸۰ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان استان مرکزی همزمان با چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی؛ همزمان با چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و در سومین روز دهه فجر، مراسم تجدید میثاق با شهدا به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی و با حضور جمعی از روسای دانشگاه های استان و مسئولین استانی برگزار می شود.

در این مراسم جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه های استان با حضور در گلزار شهدای اراک ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، با آرمان های امام خمینی(ره) تجدید میثاق می نمایند.