کسب رتبه سوم جشنواره قرآنی توسط دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۸ کد : ۲۷۹۴۹ اخبار عمومی معاونت آموزشی
دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک رتبه سوم جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی هر سال در بخش های آوایی، کتبی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری برگزار می شود.

در بخش ادبی این جشنواره قرآنی، علی فریدونی  دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک موفق به کسب رتبه سوم شد.

شایان ذکر است؛ امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا این جشنواره بصورت مجازی برگزار شد و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال نموده و پس از داوری نفرات برگزیده انتخاب و از آنان بصورت مجازی تقدیر بعمل آمد.